bullet Filme traduse RO

 

video imagine 1 video imagine 2 video imagine 3 video imagine 4

 

.

Internet Video Filme traduse RO

.În această pagină veți găsi o selecție de filmulețe legate de apicultură traduse în românește, preluate după canalele de distribuție Youtube, Metacafe, Google, etc.
.Puteți propune un link pentru afișarea pe această pagină a uni film de apicultură tradus sau puteți trimite un film de apicultură tradus accesând formularul de (click) aici > (copy-paste link in campul Mesaj). După revizuire și aprobare va fi postat cu mențiunea numelui celui care l-a propus.

  Pagina 1
 

1. Tăcerea albinelor (CCD) - Un film despre CCD, Sindromul Dispariției Coloniei, posibile cauze, cercetări referitoare la evoluția bolii, starea actuală a răspândirii bolii în lume. Aceasta este doar o selectie, filmul integral (in varianta DVD, tradus RO) are 53 minute.

 

tacerea albinelor

 

 

 

 

(click pe imagine pentru a mări)

 

   
 
  2. Bees (Colony Collapse Disorder) - Albinele (Sindromul Dispariției Coloniei) - un mesaj de avertizare și totodată un îndemn pentru protejarea acestor utile vietăți.
 
  3. Bee Dance (Waggle Dance) - (Dansul albinelor - Dansul balansat) - explicarea modului în care albinele realizează dansul pentru comunicarea surselor de hrană către celelalte albine din stup.
 
  4. How to treat a bee sting with lemon - (Cum să tratezi o înțepătură de albină cu lămâie) - o metodă simplă de a îndepărta durerea provocată de înțepătura unei albine folosind o lămâie.