. Jocuri

logo jocuri

prima pagină

.

 

Alegeți unul din jocurile următoare și amuzați-vă jucându-vă cu albinuțele de aici:
jocul X - O

X-O - Oare cine va completa primul căsuțele ?

lantul cuvintelor

Lanțul cuvintelor - Într-un careu, găsește cuvintele ascunse!

Puzzle - Ajutați albinuța să reconstuiască toate piesele puzzle-ului ! (Joc doar pentru utilizatorii de Internet Explorer și Opera.)
Tenis -Un meci de tenis antrenant între paleta roșie și cea albastră (doar pentru Internet Explorer)

Cursa trântorilor - Pariați și câștigați cu cel mai rapid trântor! Puteți alege o sumă de bani și o culoare pe care să pariați.

Concentrare - Ține minte poziția, într-un careu, a unei imagini și găsește-i perechea!
Șah - Un joc de șah cu regină-matcă, rege-trântor și albine-pioni.
trantoras Atinge trântorașul! - Dă click pe imagine pentru ca trâtorașul să se miște într-un cerc!
 

Jocuri de descărcat:

Maya the bee

Maya albinuța - Marea aventură

Instrucțiuni: Salvați apoi dezarhivați arhiva următoare ("Maya.exe" -arhivă cu autoextragere) în orice loc pe calculator. Deschideți primul fișier din arhivă, playerul, dând dublu-click pe fișier, apoi, după ce playerul s-a deschis, din meniul File alegeți prima opțiune, Open, selectați celălalt fișier din arhivă, "Maya albinuta - Marea aventura.GBA", apoi dați Open (Dechidere). Pentru limba interfeței jocului, puteți opta pentru următoarele limbi: Germană, Engleză, Spaniolă, Franceză sau Italiană.

Dimensiunea fișierului de descărcat: 3,1Megabiți.

 
sageata download Descarcă acest joc!
Maya mobil phone

Maya albinuța și prietenii ei

Instrucțiuni: Salvați fișierul următor ("Maya_si_prietenii.exe" -fișier executabil) pe calculator, apoi deschideți-l prin dublu-click. Va apărea o fereastră cu un telefon mobil. Urmați instrucțiunile ce apar pe ecran. Deoarece jocul este, originar, pentru telefoane mobile, pentru a-l juca folosiți controalele obișnuite pentru un astfel de telefon.

Dimensiunea fișierului de descărcat: 206 Kilobiți.

 
sageata download Descarcă acest joc! midpix Descarcă emulatorul de joc MidpiX, necear rulării jocului.
 
mobil

Pentru a putea juca acest joc antrenant pe telefonul dumneavoastră mobil Nokia, descărcați fișierul "Maya_si_prietenii.jar" dând click pe iconița din stânga. O dată descărcat transferați-l de pe calculator pe celular utilizând un cablu USB, un cablu de date sau prin infraroșu.

Dimensiunea fișierului de descărcat: 134 Kilobiți.

 
Albina 52

Albina 52

Instrucțiuni: Salvați apoi dezarhivați arhiva următoare ("Albina52.exe" -arhivă cu autoextragere) în orice loc pe calculator. Deschideți primul fișier din arhivă, playerul, dând dublu-click pe fișier, apoi, după ce playerul s-a deschis, din meniul File alegeți prima opțiune, Open, selectați celălalt fișier din arhivă, "Albina52.nes", apoi dați Open (Dechidere).Limba interfeței jocului este engleza.

Dimensiunea fișierului de descărcat: 517 Kilobiți.

 
sageata download Descarcă acest joc!
bumble bee

Bumble bee

Instrucțiuni: Salvați fișierul următor ("BumbleBeez.exe" -fișier executabil) pe calculator, apoi deschideți-l prin dublu-click. Va apărea o fereastră cu un telefon mobil. Urmați instrucțiunile ce apar pe ecran. Deoarece jocul este, originar, pentru telefoane mobile, pentru a-l juca folosiți controalele obișnuite pentru un astfel de telefon.

Dimensiunea fișierului de descărcat: 115 Kilobiți.

 
sageata download Descarcă acest joc! midpix Descarcă emulatorul de joc MidpiX, necear rulării jocului.
 
mobil

Pentru a putea juca acest joc antrenant pe telefonul dumneavoastră mobil Nokia, descărcați fișierul "BumbleBeez.jar" dând click pe iconița din stânga. O dată descărcat transferați-l de pe calculator pe celular utilizând un cablu USB, un cablu de date sau prin infraroșu.

Dimensiunea fișierului de descărcat: 134 Kilobiți.

 
 
  Jocuri flash:
bee boxing

Box cu albine - Tropical bee boxing simulation.

Instrucțiuni: Doborâți stupul oponent pentru a câștiga! Țintiți-l și țineți apăsat butonul stâng al mausului pentru a ataca. Folosiți scutul ținând apăsat butonul mausului în timpul zborului înapoi spre propriul stup. Blocarea oponentului folosind scutul va opri atacul lui și îl poate scoate afară din luptă definitiv. Micuții dvs-tră recruți slăbesc atunci când zboară în stup ori atunci când sunt blocați. O combinație de atac și apărare le va permite să-și vindece rănile.

bee boxing

Camerele albinelor - Albine albastre și roșii.

Instrucțiuni: În cele două camere sunt amestecate albine albastre și albine roșii. Încercați să adunați în camera albastră, din stânga, toate albinele albastre și în camera din dreapta, roșie, toate albinele roșii. Puteți controla ce albine intră și ce albine ies din camere prin controlul ușii mobile, ce desparte cele două camere se mișcă odată cu cursorul mausului. Apăsarea butonului Joc nou pornește un nou joc.

symphony in bee

Albinuța compozitor - Symphony in bee.

Instrucțiuni: Ajutați albinuța să creeze o simfonie, colectând îndeajuns polen înainte ca timpul să-i expire. Florile verzi o accelerează, florile roșii o încetinesc. Folosiți mousul să controlați mișcarea în sus și în jos a albinuței.

bee war

Războiul albinelor - Bee war.

Instrucțiuni: Mutați cu cursorul albinuța mov din josul paginii la dreapta sau la stânga. La click cu mausul va lansa proiectilele.

Obiectivul este doborârea tuturor inamicilor de pe pagină. Când aceștia sunt înfrânți, se trece la nivelul următor.

bee dodger

Zborul albinuței - Bee dodger.

Instrucțiuni: Modificați cu ajutorul săgeților de la tastatură sau cu ajutorul tastelor A-D, W-S direcția de zbor a albinuței.Colectați monedele și crucile roșii. Evitați ciocnirea cu celelalte albinuțe care zboară (inclusiv cea mai mare). Starea sănătății este arătată printr-un indicator, în partea stânga-sus a ferestrei jocului.

backyard buzzing

Zumm în grădina casei - Backyard buzzing.

Construiți colonii pentru a produce furnici, paianjeni, albine și alte insecte pentru a vă înfrânge inamicii.
Instrucțiuni: Folosiți butonul stâng al mausului pentru a controla jucătorii. Țineți apăsatbutonul stâng și trageți pentru a selecta jucătorii. Mutați săgeata-țintă spre inamici și dați click pentru a ataca. Apăsați tastele A-D și W-S pentru a merge la stânga-dreapta, sus-jos. Alte scurtături de taste: P - pauză sau opțiuni meniu, bara de spațiu - harta, CTRL și A - selectarea tuturor unităților, M - oprirea/pornirea muzicii.

backyard buzzing

Pietre - Gems

Colectează clustere de câte 3 hexagoane de aceeași culoare pentru a elimina pietrele.